Chi siamo

About Us.

We zijn verheugd om jullie te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Voor écht Italiaans eten gaat u naar restaurant Pinocchio in Noordwijk

Het restaurant ligt vlakbij zee in Noordwijk, en is dan ook dé plek om na een dagje strand heerlijk een hapje te gaan eten

Restaurant Pinocchio is een sfeervol en modern Italiaans restaurant waar de gerechten a la minute worden bereid en waar alleen wordt gewerkt met verse en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. 

Pinocchio een populaire plek is om rustig te dineren. Ook voor een receptie, bruiloft, vergadering of feest is Pinocchio een perfecte locatie. Naast de mooie locatie draagt de kwaliteit van het eten bij aan de populariteit van het restaurant. De Chef kok maakt met zijn team alles a la minute klaar. Wanneer het druk is, kan dat betekenen dat mensen soms wat langer moeten wachten op hun gerecht. De Chef Kok besteedt aan elk gerecht de nodige aandacht om ervoor te zorgen dat de hoge standaard van het restaurant gehandhaafd blijft.

Opengstijden

Mandag  van 16:00 tot 22:00

Dinsdag gesloten

Woensdag van 16:00 tot 22:00

Donderdag van 16:00 tot 22:00

Vrijdag van 16:00 tot 22:00

Zaterdag van 16:00 tot 22:00

Zondag van 16:00 tot 22:00 

Free WiFi

Vraag u naar password

Over ons italiaans eten

Bij Pinocchio geniet u van verse hoogwaardige kwaliteit gerechten met een authentiek Italiaanse smaak. Proef onze antipasti, bruschette,Pizza`s pasta’s, salades en, één van de belangrijkste onderdelen van la dolce vita, de smaakvolle tiramisu. Dit doet u, natuurlijk, onder het genot van een frisse italiaans bier Peroni of een goed glas Italiaanse wijn. Mogen wij u blij maken met de echte smaak van Italië?

Over ons italiaans wijn

Ben je een liefhebber van Italiaanse wijn? Wij ook, daarom serveren wij de lekkerste Italiaanse wijnen uit verschillend gebiden oa. Toscana, Sicilia bijvoorbeld: Barolo, Chianti, Chianti Classico, Valpolicella als rood wijn.Wij serveren ook wit wijn bijvoorbeld: Chardonnay.Pino grigo